FOTO Koprivnička umjetnica Iva Bolfek izlaže u križevačkoj galeriji

U križevačkoj Galeriji K2 koja njeguje nezavisni izričaj sinoć je otvorena izložba koprivničke umjetnice i profesorice likovne umjetnosti u Gimnaziji Fran Galović.

Pod nazivom 505 s crtom izloženo je dvadeset slika koje su nastale u zadnje dvije godine. – Bez obzira promatramo li ih kao odvojene slike, kadrove, ili kao ciklus, gotovo stripovski niz iz kojeg možemo iščitati smisleni povezani narativ, ovi nas prikazi odvode u jedan začudni podtekst koji govori o odsutnosti, odnosno neprisutnosti čovjeka u suvremenom svijetu – piše Tanja Špoljar, kustosice koprivničke AK Galerije, čiji je Iva Bolfek inače aktivni član.

Iva Bolfek diplomirala je likovnu pedagogiju u Rijeci. Od 2011. zaposlena je kao gimnazijska profesorica likovne umjetnosti u Koprivnici. Izložba je otvorena do 25. studenog.

Foto: Galerija K2 (Facebook)

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI