FOTO Uhićen vozač koji je sinoć izazvao prometnu nesreću u kojoj su ozlijeđene tri osobe

Vozaču kombija, koji je izazvao nesreću, izmjereno je 1,88 promila alkohola u krvi te je odveden na trežnjenje u policiju


Autor: podravski.hr — 28.09.2018. / 20:48 Crna kronika

Došlo je do sudara između kombija i osobnog automobila

NOVO: Tri su osobe ozlijeđene, a jedna uhićena nakon prometne nesreće što se dogodila sinoć oko 19,30 sati u Križevcima, u Zagrebačkoj ulici, priopćila je policija jutros, nakon što je očevidom utvrdila što se dogodilo.
Vozač kombija marke Opel star 51 godinu vozio je Zagrebačkom u smjeru Trga sv. Florijana, ali kako je bio pod utjecajem alkohola, nije dobro drža pravac pa je naletio na Opel Kadet kojim je iz suprotnog smjera upravljao 36-godišnji vozač. Došlo je do bočnog kontakta vozila.
U nesreći su lakše ozlijeđena oba vozača te putnik u Kadetu.
Vozaču kombija izmjereno je 1,88 alkohola u krvi te je uhićen i odveden na trežnjenje u policijsku postaju, a protiv njega pokreće se prekršajni postupak zbog izazivanja prometne nesreće.

U sudaru između kombija i osobnog automobila koji se oko 19,30 sati dogodio u Križevcima jedna je osoba ozlijeđena i prevezena u Dom zdravlja.
Prometna nesreća dogodila se u Zagrebačkoj ulici.
U tijeku je policijski očevid, zbog čega je za sav promet zatvorena Zagrebačka ulica na dionici od Tomislavove do Ulice Nikole Tesle.
Promet se odvija obilazno u pravcu Zagreba Ulicom kralja Tomislava, Marcela Kiepacha i Ulicom Nikole Tesle, a promet reguliraju policijski službenici. (hš)
FOTO: TOMISLAV BELUŠIĆ