FOTO: Obrtnički humanitarni sajam na Taraščicama

Obrtnički humanitarni sajam održava se danas i sutra u parku na koprivničkim Taraščicama. Povod je pomoć stanovnicima Banije koji su u potresu izgubili svoje domove.

Sajam je naziva IMPOK, što je kratica od Imenik male privrede općine Koprivnica, a koji je po prvi puta održan davne 1984. godine u Koprivnici. Upravo su koprivnički obrtnici bili među prvima u Jugoslaviji koji su organizirali obrtničko-gospodarski sajam.

Najavljeno je da će na sajmu izlagati oko 25 obrtnika. Izlažu i domaći, koprivnički, ali i obrtnici iz drugih krajeva Hrvatske. Na sajmu se organizira i prigodna tombola, za koju se skupljaju donacije. Napominje se da svaka tombola dobiva, a nagrade su raznovrsni proizvodi i usluge koje su donirali sami obrtnici koji izlažu.

Izlaganje na sajmu kao i posjet je besplatan. Organizator sajma je Udruženje obrtnika Koprivnica, a pokrovitelj je Grad Koprivnica. Partner je Obrtnička škola Koprivnica, čiji su učenici pripremali obroke za dijeljenje.

U 18 sati na rasporedu je koncert Cura iz centra.

Foto: Nikola Wolf

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI