FOTO Otvoren 23. po redu Obrtnički i gospodarski sajam

Danas je otvoreno 23. izdanje Obrtničkog i gospodarskog sajma Koprivničko -križevačke županije, i to u Križevcima na Strossmayerovom trgu, kao i trgu Antuna Nemčića.

Priliku za izlaganje dobilo je šezdesetak obrtnika, vlasnika OPG-ova i drugih izlagača. Spomenuti se sajam održava uz suglasnost Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo. On će biti otvoren do nedjelje, od 9 do 17 sati, a odvija se u skladu s preporukama Stožera civilne zaštite.

Osim svečanog otvorenja, nema predviđenog programa i drugog sadržaja, čime se, osim nastojanja da se ne potiče masovnije okupljanje ljudi, stavlja naglasak na prodajni karakter sajma.

Neposredno prije otvorenja potpisan je Sporazum o suradnji Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije i Območne obrtno-podjetniške zbornice Domžale iz Slovenije.

– Zadovoljstvo mi je što smo zadržali regionalni i međunarodni karakter sajma. Morali smo promijeniti koncept i prilagoditi ga propisanim mjerama. No, željeli smo malim proizvođačima omogućiti još jednu nišu kako bi prodavali proizvode – rekao je tajnik Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije Božo Barać.

Foto: Nikola Wolf

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI