FOTO: Otvorena zanimljiva izložba ‘ONI I MI’

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Danas je u Galeriji Koprivnica otvorena izložba pod nazivom ‘ONI I MI’ -Povijest javnog zdravstva u Koprivnici i okolici. Otvorenje se održalo u skladu s trenutnim preporukama vezanim uz epidemiološku situaciju, a tko je sve bio na izložbi pogledajte u velikoj fotogaleriji.

Izložba predstavlja razvoj zdravstva uz poseban naglasak na područje Podravine, ali i zdravstvo u svakodnevnom životu tijekom 19. i 20. stoljeća, narodnu medicinu, vjerovanja i praznovjerja vezana uz bolesti i njihovo liječenje, održavanje osobne higijene i higijene doma, utjecaj djelovanja Škole narodnog zdravlja Andrija Štampar na svakodnevni život stanovnika Koprivnice i okolice te suvremeno poimanje zdravstva u medijima kroz estetske i semantičke analize edukativnih filmova, savjeta i slogana.

Izložba je omogućena sredstvima Koprivničko-križevačke županije i Grada Koprivnice, a možete ju posjetiti do 25. 10. 2020. godine te za razgledavanje izložbe obvezno je korištenje zaštitne maske.

FOTO: Nikola Wolf

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI