FOTO Ovo je žena koju se tereti da je prije 19 godina ubila sestru i cijelo vrijeme je držala u škrinji

Kasnije joj je odvjetnik savjetovao da se brani šutnjom, a pretpostavlja se kako će tako biti i danas kod istražnog suca koji će joj, po svemu sudeći, odrediti istražni zatvor


Autor: podravski.hr — 20.02.2019. / 8:56 Crna kronika

Smiljanu Srnec privode jutros na ispitivanje u Varaždin

Smiljanu Srnec (45), osumnjičenu za ubojstvo sestre Jasmine Dominić, jutros u 7.30 iz prostorija Policijske uprave međimurske dovezli su policijskom ‘maricom’ na ispitivanje u varaždinski Županijski sud gdje bi se trebalo odlučivati o određivanju istražnog zatvora, piše Jutarnji list.

Srnec je osumnjičena za ubojstvo sestre Jasmine čije je tijelo punih 19 godina držala u zamrzivaču u obiteljskoj kući u Palovcu u Međimurju.

Jutarnji danas piše kako je Smiljana nakon privođenja ispričala kako je ubila sestru, ali to neće biti nikakav dokaz jer je to učinila bez prisutnosti odvjetnika.

Kasnije joj je odvjetnik savjetovao da se brani šutnjom, a pretpostavlja se kako će tako biti i danas kod istražnog suca koji će joj, po svemu sudeći, odrediti istražni zatvor. U trenutku dok je navodno zatukla sestru Jasminu Dominić (23), Smiljana je imala 26 godina.

Inače, stravičnu priču o lešu koji je 19 godina bio skriven u obiteljskoj kući u Međimurju prenijeli su svi važni svjetski mediji, a to je na mnogim svjetskim internetskim stranicama ovih dana najčitaniji tekst. (rm)

Privođenje Smiljane Srnec

FOTO: ŽELJKO HAJDINJAK / CROPIX