FOTO Pogledajte ledeni osmijeh žene kojoj je danas na Županijskom sudu potvrđena optužnica za brutalno ubojstvo

Slađana je u veljači oko 16.30 sati "kuhinjskim nožem duljine oštrice 16 centimetara dva puta ubola Deana u prsni koš i nanijela mu je ubodnu ranu srca s krvarenjem u osrčje uslijed koje je Dean Slivar odmah preminuo", navodi se u optužnici


Autor: podravski.hr — 30.08.2018. / 12:31 Crna kronika

Slađana Brkić u lisicama stiže na ročište u Varaždin

Vijeće Županijskog suda u Varaždinu danas (četvrtak) potvrdilo je optužnicu protivv Slađane Brkić (28) koja je 15. veljače u obiteljskoj kući u Goli kod Koprivnice nožem ubila izvanbračnog supruga Deana Slivara (46).
Ročište je danas bilo zatvoreno za javnost, a suđenje počinje uskoro. Tužitelji traže Županijski sud da joj produlji istražni zatvor, da je proglasi krivom i uz kaznu odredi obavezno psihijatrijsko liječenje.
Slađana Brkić na suđenje je stigla iz zatvora u lisicama, u pratnji pravosudne policajke. U jednom joj je času na licu pobjegao ledeni osmijeh, što se vidi na jednoj od fotografija Cropixova reportera.
Slađana je u veljači oko 16.30 sati “kuhinjskim nožem duljine oštrice 16 centimetara dva puta ubola Deana u prsni koš i nanijela mu je ubodnu ranu srca s krvarenjem u osrčje uslijed koje je Dean Slivar odmah preminuo”, navodi se u optužnici.
Krvavom napadu sumanute žene svjedočilo je četvero male djece. Što se točno dogodilo i što je prethodilo krvavom napadu, na veliku tugu i žalost znaju samo ta djeca koja su jedini svjedoci zločina kakvog Podravina, ali i cijela zemlja ne pamti. Djecu su, uostalom, tužitelji i predložili za svjedoke na suđenju Slađani Brkić, a kako su maloljetni, za vjerovati je da će zbog njihove zaštite dio suđenja biti zatvoren za javnost. (rm, ke)

FOTO: ŽELJKO HAJDINJAK / CROPIX