FOTO Prelijepa Ruskinja novo je koprivničko lice. Obožava rukomet, filmove i jednog posebnog muškarca

Iz daleke Rusije prvi puta je otišla s 18 godina


Autor: podravski.hr — 27.01.2018. / 14:08 Stil

Prelijepa Alena brzo se priviknula na koprivnički ugođaj

Rukometašica Alena Ikhneva (22), porijeklom Ruskinja, novo je pojačanje koprivničkog rukometnog prvoligaša Podravke, a u prijepodnevnu šetnju Koprivnicom izmamilo ju je varljivo ‘zubato’ sunce.
Idol joj je od malih nogu Ivano Balić pa se čini kako je igra u Hrvatskoj bila sudbina. Iako je tek stigla, već polako upoznaje grad, ljude, a bogme i običaje.
– Ljudi mi se sviđaju, topli su kao u Makedoniji, gdje sam također igrala, i jako sam tu dobro primljena. Živim blizu sportske dvorane gdje ću i trenirati, a uvjeti su sjajni i polako upoznajem svoje suigračice i sve su cure jako dobre -istaknula je prelijepa Alena.
Zasad nije htjela izdvojiti s kojom se od suigračica najviše zbližila. Iz daleke Rusije prvi puta je otišla s 18 godina, prisjetila se s osmijehom tog trenutka.
– Bila sam presretna kada sam prvi puta otišla jer kad si mlad i ne znaš puno o životu ne padaju ti teško odlasci, a sada mi je puno teže, nedostaje mi moja obitelj, prijatelji i dečko – rekla je Alena i najavila kako će joj svi, kad se još malo prilagodi, sigurno doći u posjet.
U početku je igrala tenis, no više je timska igračica, a danas je rukomet njezin život. Uz profesionalni sport ima dovoljno vremena i za svoje hobije.
– Opuštam se uz dobre filmove, i to najviše komedije i drame, a svakako pogledajte ‘One day’ s Anne Hathaway –
preporučila je romantična Alena.
Za kraj je malo sramežljivo otkrila je li ju pogodila Amorova strelica ili još čeka svog princa.
-Imam dečka koji je rodom iz Makedonije, ali ne živi tamo jer je također sportaš i igra košarku – tajnovita je na kraju bila prelijepa Alena.

Razgovarala: Romana Vincetić
Foto: Nikola wolf