FOTO Sportsko vjenčanje: nogometaš i rukometašica rekli ‘da’ uz pravu navijačku bakljadu

Pred mnoštvom poznatih osoba iz javnog i sportskog života te prijatelja iz cijele Hrvatske svadbeno je slavlje trajalo do pola šest ujutro


Autor: podravski.hr — 01.07.2018. / 14:12 Stil

Poznati koprivnički nogometaš Bojan Tucaković, sin glavnog vatrogasnog zapovjednika Slavka Tucakovića, i rukometašica Podravke Vegete Antonia Jukić zaplovili su u bračnu luku.
Njihovu devet godina dugu romantičnu ljubavnu priču pred Bogom je u koprivničkoj crkvi Uznesenja Bležene Djevice Marije u Močilama zaključio mons. Leonard Markač. Kako nam je rekao Bojanov otac Slavko, pred mnoštvom poznatih osoba iz javnog i sportskog života te prijatelja iz cijele Hrvatske svadbeno je slavlje trajalo do pola šest ujutro.
– Sve je proteklo najbolje kako je moglo. U svadbenoj smo povorci došli pješice do crkve. I Bog nam se smilovao, prije vjenčanja prestala je padati i kiša. Rekao mi je Lenči (mons. Markač nap.a.), da se pomolio u Peterancu na Petrovu da prestane padati kiša. Nakon vjenčanja puštene su dvije golubice u znak ljubavi naših mladenaca, a Bojanovi su prijatelji na ulasku u svadbenu dvoranu priredili im pravu bakljadu. Sve u svemu, ponosan sam na sina i snahu. Bilo je prelijepo – veselo će Bojanov otac Slavko Tucaković. (ke)

SNIMIO: DUBRAVKO VUTUC