FOTO Vozač koji se zaletio u automobil s dvoje djece bio je toliko pijan da je gotovo pao u komu

Pijanom vozaču život je spasila žurna intervencija đurđevačke ekipe Hirne pomoći


Autor: podravski.hr — 27.05.2018. / 17:10 Crna kronika

Strašna slika na mjestu nesreće

NOVO 20.20: Majka (34) i dvoje djece (6 i 13 godina) koji su bili u automobilu koji je doživio sudar samo su lakše ozlijeđeni, potvrdili su nam u policiji.
I vozač automobila (23) koji je skrivio nesreću je lakše ozlijeđen, ali sve je moglo završiti velikom tragedijom da nije bilo pravovremene intervencije đurđevačke ekipe Hitne pomoći. On je bio toliko pijan da je čak u jednom trenutku pao u nesvijest, pa i prestao disati. Bio je u stanju blizu onog koje liječnici nazivaju alkoholnom komom.
Na sreću, uspjeli su ga intubirati i pročistiti mu dišne putove te ga transportirati u koprivničku Opću bolnicu na daljnju obradu.
U bolnici je, kako doznajemo, uspio puhati u alkotest u nazočnosti policijskih djelatnika. Aparat je pokazao koncentraciju alkohola u krvi od čak 3,79 promila.

17.10 – Teška nesreća dogodila se danas oko 16.15 sati na cesti između Đurđevca i Grkina. U sudaru forda i opela četiri su osobe ozlijeđene, među kojima je i dvoje djece.

Nesreća se dogodila oko 16.15 sati

Prema trenutno dostupnim informacijama koje javlja naš fotoreporter s terena, u jednom automobilu je ozlijeđena majka s dvoje djece, a u drugom vozač. Navodno se nesreća dogodila kada je  automobil kojim je upravljao muškarac prešao na suprotnu stranu kolnika. On je u kritičnu stanju. Na mjestu nesreće Hitna pomoć ga je reanimirala.

Sudarili su se ford i opel

Tko je doista krivac za prometnu nesreću utvrdit će đurđevački policajci nakon očevida koji je u ovim trenucima u tijeku. (di, ke)
FOTO: DARKO IMBRIŠA