FOTO Veliko srce koprivničke krim-policije: skupili novac i sirotoj baki koja živi na osami donijeli namirnice

Policajci su baku Mariju doista ugodno iznenadili


Autor: podravski.hr — 04.03.2018. / 13:57 Aktualno

Policajci dobrotvori Dražen Magdić i Kristina Filipović s bakom Marijom Sršen

Koprivnički su policajci još jednom pokazali kako osim odgovornog posla kojeg obavljaju, imaju sluha i pomažu onima kojima je to najpotrebnije. Potaknuti teškim životnim uvjetima u kojima živi Marija Sršen u teško dostupnom predjelu iznad Velikog Poganca u općini Rasinja kod Koprivnice, pripadnici Službe kriminalističke policije PU koprivničko – križevačke prikupili su novac i baki Mariji kupili namirnice kako bi joj barem malo olakšali ionako pretežak život kojeg živi u neimaštini.
U četvrtak su se do nje probili članovi HGSS-a kako bi provjerili treba li joj pomoć. Policijski kriminalist Dražen Magdić koji je i sam član HGSS-a potaknut nezamislivim životnim uvjetima zamolio je kolege da se baki Mariji pomogne. Kolege kriminalisti su odmah ga podržali i pomoć je do bake Marije stigla već sljedećeg dana, u petak.
Zajedno s kolegicom Kristinom Filipović, Dražen Magdić je sam vukao vreću s namirnicama po gotovo neprohodnom terenu i probio se do od civilizacije nekoliko kilometara udaljene kuće Marije Sršen. Policajci su baku Mariju ugodno iznenadili, i osim toga pomogli joj koliko su mogli u kući i oko drva. Složit ćemo se svi, djelo za svaku pohvalu. (ke)

Policajci su baki donijeli hrpu namirnica

Baka se rasplakala zbog policijske dobrote

Vratila se svojoj teškoj svakodnevici

FOTO: FACEBOOK