FOTO / VIDEO Atraktivna Bella nastupila na festivalu u Križevcima, a za naš portal poručuje: Volim se ljubiti!

Prije dva tjedna bila je gošća na Hrvatskoj noći u Frankfurtu gdje je nastupila s Petrom Grašom, Magazinom, Matom Bulićem, Prljavim kazalištem


Autor: podravski.hr — 28.11.2017. / 15:29 Stil

Atraktivna Bella uoči nastupa u Križevcima

Atraktivna zagrebačka pjevačica Bella, za koju kažu da je jedna od najseksipilnijih pop zvijeda u Hrvatskoj, nastupila je prošli tjedan na glazbenom festivalu Zlatne note u Križevcima.
Bella je zvijezda u usponu, a samo za naš portal odradila je kraći fotosession uoči samog nastupa. U Križevcima se predstavila pjesmom Volim se ljubiti.

– Ta pjesma rađena je specijalno za mene, što će moja publika svakako prepoznati. Ne žurim se, pa pomalo radim na promociji i kažem – sve u svoje vrijeme. Naravno da mi je važno da publika zavoli moje pjesme i prepozna karakter vesele osobe. Zahvaljujem suradnicima, Željku Pavičiću, koji potpisuje tekst, te skladatelju Ivanu Mikuliću, kao i ostalima koji su surađivali i koji su mi pomogli. Moji zadnji nastupi uglavnom su bili više usmjereni na glazbeno modne spektakle kroz cijelu Hrvatsku. Bilo je nešto i nastupa u Sloveniji, a prije dva tjedna imala sam čast biti gost na Hrvatskoj noći u Frankfurt gdje sam se našla medu glazbenicima poput Petra Graše, grupe Magazin, Mate Bulića, Prljavog kazališta. Uz poznati hit Vjeruj u ljubav dali smo podršku našem dragom Oliveru Dragojeviću – ispričala nam je zanosna Bella.

Zanosna Bella

Kažu da je jedna od najseksipilnijih pjevačica na estradi

Ima stas, a bogme i glas

Tekst i foto: ZDENKO BALOG