VIDEOPRILOG ‘Majstori’ jutros prekopali slijepu ulicu. Kirurg kasnio na operaciju, a djeca u školu!

Poslovođa gradilišta Bono Slipac ispričao se zbog neugodnosti koje su stanovnici imali u jutarnjim satima


Autor: podravski.hr — 06.02.2018. / 18:38 Aktualno

Kirurg iz koprivničke Opće bolnice kasnio je na operaciju, a majke s djecom u škole i vrtiće jer je jutros više od sat vremena bagerima bila blokirana slijepa ulica u prigradskom naselju Vinica u Koprivnici.
Početak radova na asfaltiranju Voćarskog puta jutros je doslovce razbjesnio stanare.
– Danas u jutarnjim satima moja se snaha s djetetom u automobilu morala vratiti u dvorište jer nije mogla proći, a isti problem dogodio se i kirurgu koji je kasnio na operaciju – bio je ogorčen Irfan Kečanović, stanar te slijepe koprivničke ulice.

Iako su stanari svjesni da je to jedini prolaz do glavne ceste, smatraju kako znak upozorenja da su radovi u tijeku nije dovoljan.
– Mogli su na početku ulice staviti obavijest da znamo u kojem razdoblju se neće moći automobilima prolaziti do glavne ceste, pa bismo se organizirali i automobile ostavili niže u ulici gdje se radovi još ne izvode – upozorava Kečanović. Kaže kako se boji i zbog drugih susjeda u ulici.
– Imamo na kraju ulice dva srčana bolesnika i ne želim izazivati zlo, ali što ako izbije požar, a oni ne mogu maknuti strojeve više od sat vremena kao što to jutros nisu mogli učiniti – strahuje on.
Poslovođa gradilišta Bono Slipac ispričao se zbog neugodnosti koje su stanovnici imali u jutarnjim satima i pojasnio zašto dolazi do zastoja
– Prije polaganja asfalta treba izvesti vodne i kanalizacijske priključke na građevinske parcele koji ih još nemaju, a radi se ukupno o 25 priključaka. Svaki iskop ide kroz cestu i kad kopamo dolazi do prekida prometa. Zbog toga je jutros došlo do zastoja koji je trajao duže od jednog sata – napominje poslovođa Slipac.

Irfan Kečanović, stanar Voćarskog puta

Piše: Romana Vincetić
Foto/video: Dubravko Vutuc