FOTO/VIDEO Žena koja je nožem ubila muža je trudna, a žena koja živi u automobilu je majka ubijenoga!

Što je Mirkov otac danas rekao našim novinarima, pogledajte u videoprilogu


Autor: podravski.hr — 10.04.2018. / 16:13 Crna kronika

Ilustracija / Ubojstvo se dogodilo lani u kolovozu u okolici Virovitice

Nevjerojatne informacije izlaze na vidjelo dan nakon ubojstva Mirka Topolovčana (39) u Budančevici kod Đurđevca, kojeg je kuhinjskim nožem usmrtila pijana supruga Ksenija, i to pod utjecajem alkohola od čak 2,60 promila.
Kako Podravski.hr neslužbeno doznaje, Ksenija je nedavno bila oko tri mjeseca na liječenju od alkoholne ovisnosti u Zagrebu, a vratila se prije otprilike mjesec i pol, i to – trudna. Naš dobro upućen izvor tvrdi kako je u drugom stanju otprilike četiri mjeseca.

Krevet na kojem je Kristina usmrtila Mirka – još se vide tragovi krvi

Kakva strašna sličnost s nedavnim krvavim zločinom u Goli kod Koprivnice u kojem je trudna Slađana Brkić (28) nožem usmrtila nevjenčanog supruga Dejana Slivara (46), o čemu smo ranije IZVJEŠTAVALI. Slađana je u međuvremenu rodila u zatvorskoj bolnici u Zagrebu.

Ubojica Slađana Brkić i ubijeni Dejan Slivar

Dodatni šok pak doživjeli smo danas nakon što nam je Ivica Topolovčan (69), otac ubijenog Mirka, otkrio kako njegova bivša supruga živi u automobilu na jednom zagrebačkom parkiralištu, o čemu je naš portal jučer pisao, a tekst možete pročitati OVDJE. Branka Perišić, dakle, majka je ubijenoga Mirka.

Dom Branke Perišić ova je stara opel corsa

Što je Mirkov otac danas rekao našim novinarima, pogledajte u videoprilogu.

FOTO: DINKO BOROZAN