FOTO/VIDEO Thompson glavna zvijezda na proslavi dana općine: otkrivao spomen ploču, održao koncert, družio se s načelnikom i njegovom djevojkom

Zanimljivo je da je Thompsona u Brege doveo HSS-ov načelnik Mario Hudić koji o Thompsonu očito ne misli isto što i čelnik njegove stranke Krešo Beljak


Autor: podravski.hr — 19.08.2018. / 8:53 Stil

Obožavatelji na Thompsonovu koncertu u Koprivničkim Bregima

Neslužbene procjene kažu kako je sinoć na nogometnom igralištu u Koprivničkim Bregima kod Koprivnice koncert Marka Perkovića Thompsona pratilo oko pet tisuća ljudi koji su sa svojim idolom uglas pjevali njegove uspješnice, a i neizbježnu Bojnu Čavoglave koja počinje pozdravom Za dom spremni.
S Thompsonom su kao posebni gosti nastupili i bregovski tamburaši iz Tamburaškog sastava Pajdaši koji se pojavljuju u njegovu videospotu za pjesmu Vjetre s Dinare. Kako je izgledao njihov sinoćni zajednički nastup, pogledajte u ovom videu:

Koncert je organiziran u Povodu dana općine. Zanimljivo je da je Thompsona u Brege doveo HSS-ov načelnik Mario Hudić koji o Thompsonu očito ne misli isto što i čelnik njegove stranke Krešo Beljak. Šef HSS-a, naime, Thompsona je nazvao “fašističkim smećem”, o čemu možete čitati OVDJE. Hudić je odmah osudio Beljakov istup ustvrdivši kako je Thompson “istinski domoljub i vrhunski glazbenik”, a više o Hudićevu istupu na ovom LINKU.
Prije koncerta, Marko Perković Thompson u Koprivničkim je Bregima imao čast otkriti spomen ploču svim hrvatskim braniteljima te se podružiti i fotografirati s mještanima.

Načelnik Mario Hudić s djevojkom Karolinom Vidović družio se s Thompsonom prije koncerta

thompson bregi koncert

FOTO: DUBRAVKO VUTUC, OPĆINA KOPRIVNIČKI BREGI
VIDEO: OPĆINA KOPRIVNIČKI BREGI