FOTO/VIDEO Pijani motociklist sinoć oko 22 sata sletio s Podravske magistrale i s teškim ozljedama prebačen u bolnicu

Naši reporteri javljaju s mjesta nesreće kako se motociklist vozio prema Novigradu Podravskom te je na posljednjem zavoju prije Plavšinca preletio odvodni kanal, 'zaorao' kukuruzište i zaustavio se na oranju


Autor: podravski.hr — 18.09.2018. / 23:19 Crna kronika

Motocikl je sletio na otvorenom dijelu ceste

Motociklist teže je ozlijeđen u sinoćnjem slijetanju s Podravske magistrale kod Koprivnice. Kako je priopćila koprivnička Policijska uprava, “oko 22 sata na otvorenom dijelu državne ceste DC-2 između mjesta Vlaislav i Plavšinec došlo je do prometne nesreće slijetanja motocikla van kolnika u putni jarak”.
“Jučer, 18. rujna, oko 21.55 sati na cesti Vlaislav-Plavšinac zbog nepropisnog pretjecanja vozač motocikla je sletio van kolnika. Vozač je teško ozlijeđen, a bio je pod utjecajem alkohola od 1,47 promila”, priopćila je jutros policija.
Naši reporteri javljaju s mjesta nesreće kako se motociklist vozio prema Novigradu Podravskom te je na posljednjem zavoju prije Plavšinca preletio odvodni kanal, ‘zaorao’ kukuruzište i zaustavio se na oranju.
Policija također navodi kako je vozač zadobio tjelesne ozljede te je prevezen u Opću bolnicu u Koprivnici. Očevid je obavljen, a karakter ozljeda bit će poznat kasnije tijekom dana.

FOTO: NIKOLA WOLF
VIDEO: KARLO EISENBEISSER