FOTO/VIDEO Činilo se da je vlak naletio na nesretnu ženu, svi su tragali za tijelom, a ona – kod kuće živa i zdrava!

Ta žena, vele susjedi, svakodnevno je prelazila prugu kako bi nahranila životinje u sinovoj kući s druge strane


Autor: podravski.hr — 14.09.2018. / 8:55 Crna kronika

Sve službe tragaju za ženom na koju je naletio vlak

Činilo se da se velika tragedija dogodila jutros na pružnom izlasku iz Koprivnice u smjeru Zagreba. Vlak je nedaleko od koprivničkog kolodvora, a prije stanice u Reki, navodno naletio na žensku osobu. Policija, željezničari i djelatnici hitne pomoći tragali su za, kako su mislili, tijelom stradale. Radi se o nepristupačnom terenu punom trnovitih kupina i drugog grmlja.
No, ona se potom pojavila živa i zdrava. Radi se o 65-godišnjoj Mariji Landeka iz Reke. Nije joj bila potrebna liječnička pomoć.
Od susjeda doznajemo kako žena svakodnevno prelazi prugu jer s druge strane živi njezin sin. On radi, pa mu majka hrani životinje. Na mjestu gdje se Marija susrela s vlakom ostali su vidljivi kukuruz, jabuke i druga hrana koju je imala u rukama. Susjedi vele kako su najprije čuli dugačku sirenu vlaka, pa potom i udarac te su mislili kako se nešto strašno dogodilo.
No, Marija je, prema svemu sudeći, kao i svakog jutra krenula preko pruge kada je naišao vlak. Navodno je došla do pruge te ju je “vjetar” od vlaka bacio na tlo. Potom se, uplašena, vratila kući.
Promet prugom bio je prekinut, ali je ponovno uspostavljen, tako da je brzi vlak koji iz koprivničkog kolodvora polazi u 8,48 krenuo prema Zagrebu. (hš)
FOTO I VIDEO: NIKOLA WOLF

Marija Landeka