FOTO Višestruki hrvatski prvak uplovio u bračnu luku, mladenci zablistali u glam izdanju, a pravo je iznenađenje uslijedilo na zabavi

Hrvoje Karas iz Kozarevca kod Đurđevca, višestruki prvak Hrvatske u motokrosu, i njegova zaručnica Patricia Pernar uplovili su sinoć u bračnu luku


Autor: podravski.hr — 30.09.2018. / 10:17 Stil

Mladenci Hrvoje Karas i Patricia Pernar

Hrvoje Karas iz Kozarevca kod Đurđevca, višestruki prvak Hrvatske u motokrosu, i njegova zaručnica Patricia Pernar uplovili su sinoć u bračnu luku. Sudbonosno da mladenci su izrekli u crkvi svetog Franje u Kozarevcu, a vjenčanje nije moglo proći bez glamuroznih detalja – od olditmer limuzine do bijelog tepiha po kojem je mladenka hodala do oltara.
Ipak, pravo je iznenađenje za goste uslijedilo na zabavi. Da sve ostane u glamuroznom štihu pobrinuo se – popularni Jole. Poznati pjevač i zabavljač, kako smo čuli, napravio je sjajnu atmosferu koja je potrajala do jutarnjih sati nedjelje.
– Nakon tri godine veze, našu ljubav odlučili smo okruniti brakom. Naši najmiliji pobrinuli su se da uistinu imamo vjenčanje iz snova – rekao je Hrvoje Karas.(db)

Sretni mladenci u mjesnoj crkvi

Mladenku je do oltara dopratio njen otac Miljenko Pernar

Antun i Vesna Karas, Hrvojevi roditelji

U ulozi kumova bili su Antonio Tot, poduzetnik iz Prugovca i njegova supruga Petra

Tea Karas, Hrvojeva šogorica

Avik Šanjić, poznati fotograf i snimatelj i njegova supruga Ana bili su na radnom zadatku

Marina Krapec (desno), poznata bjelovarska optičarka, s kćeri Lanom

Valarija Bartolić, liječnica iz Kozarevca

Poljubac upravo vjenčanih

Mladenci pokraj glamuroznog oldtimera

FOTO: ĐURO GRČIĆ