FOTOGALERIJA Pogledajte kako je bilo na Festivalu žena na kojem se ocjenjivala svestranost i kreativnost

Festival je održan u subotu navečer u prepunom koprivničkom Domu mladih


Autor: podravski.hr — 17.09.2018. / 10:54 Aktualno

Lijepi prizori u prepunom Domu mladih u Koprivnici

Marta Čelik iz Molva, Željka Tenšić iz Kamenice, Nikolina Đurišević iz Kloštra Podravskog, Nadica Ereiz iz Molva, Nataša Friščić iz Koprivničkog Ivanca, Božica Kadić iz Koprivnice, Anita Krnjak iz Kalinovca, Katarina Majhen iz Koprivnice, Đurđica Milosavljević iz Selnice Podravske, Jasna Petričević iz Koprivnice, Justina Randelj iz Podravskih Sesveta, Višnja Šignjar iz Šemovaca, Svetlana Škoda iz Kloštra Podravskog, Mira Topalović iz Koprivnice te Kristina Vuljak iz Novigrada Podravskog ovogodišnje su kandidatkinje koje su se predstavile na sedmom po redu Festivalu žena iz ruralnih područja Koprivničko-križevačke županije.
Festival je održan u subotu navečer u prepunom koprivničkom Domu mladih. Prvi put nije imao natjecateljski karakter, već su se slavile posebnost, svestranost i kreativnost žena, poručuju iz županijskog Povjerenstva za ravnopravnost spolova, organizatora natjecanja, na čelu s predsjednicom Vericom Rupčić.
Verica Rupčić kazala je kako se nada da će Podravke i Prigorke pobijediti svoju samozatajnost i sljedeće se godine odazvati u još većem broju. (mi)

FOTO: NIKOLA WOLF