FOTOGALERIJA Pogledajte ludu atmosferu u Koprivnici uoči večerašnje utakmice Lige prvakinja

RK Podravka i mađarski Gyori ETO večeras u Koprivnici igraju drugo kolo grupnog natjecanja Lige prvakinja, a u dvorani gimnazije domaćini priređuju veličanstvenu atmosferu


Autor: podravski.hr — 14.10.2018. / 18:15 Stil

Rijeka navijača stiže na utakmicu

RK Podravka i mađarski Gyori ETO večeras u Koprivnici igraju drugo kolo grupnog natjecanja Lige prvakinja, a u dvorani gimnazije domaćini priređuju veličanstvenu atmosferu. Kakvo raspoloženje danas vlada ispred dvorane, pogledajte u našoj fotogaleriji.
Rukometno ludilo dodatno će začiniti Joomboos influenceri koji će se od 16 sati ispred dvorane družiti s fanovima uz prigodne nagrade igre. Nakon utakmice ispred dvorane posjetitelje očekuje i spektakularan vatromet.
Joomboos TV će snimati spot za novu himnu ‘Dok srce kuca, Podravka’ koju su Zaprešić Boysi u suradnji s Podravkom skladali za RK Podravka Vegetu, a u kojem će sudjelovati publika, influenceri i statistice iz Podravkine škole rukometa.
Prehrambena kompanija Podravka je sve svoje snage u logističkom, marketinškom i financijskom aspektu usmjerila prema uspjehu Podravka Vegete, a zahvaljujući kvalitetnoj suradnji i ovoga su puta pripremili slatka i slana iznenađenja za publiku, a za najmlađe, tu su Kviki i Lino, vesele maskote, oslikavanje lica i niz nagradnih igara koje će za mlađe generacije pripremiti Joomboos TV i njegovi influenceri.

FOTO: NIKOLA WOLF