FOTOGALERIJA Pogledajte plesne čarolije i bajkovite priče naših mažoretkinja i twirlingašica

Mnogobrojne plesače uvježbali su profesionalni treneri Tihana Ledenko i Tihomir Bendelja


Autor: podravski.hr — 17.12.2017. / 9:22 Stil

Plesna čarolija s koloritom u Ludbregu

Već tradicionalno, uoči božićnih blagdana, Ludbreške mažoretkinje i Twirling klub Ludbreg priređuju plesnu priredbu koja prerasta u plesnu čaroliju.
Tako je u prepunoj školsko-sportskoj dvorani gledateljstvo sinoć moglo uživati u bajkovitim pričama ispričanim plesom, kao i zahtjevnim koreografijama višestrukih europskih i svjetskih prvakinja. Mnogobrojne plesače uvježbali su profesionalni treneri Tihana Ledenko i Tihomir Bendelja, a posebno ponosna bila je i predsjednica Ludbreških mažoretkinja Mirjana Pavičić.
Ponosni su, naravno, bili i roditelji djece koja su nastupala te predblagdanske subotnje večeri u plesnoj simfoniji prepunoj veselja i radosti.
U priredbi pod nazivom ‘Naš svijet i onaj drugi’ nastupile su sve starosne skupine mažoretkinja kao i njihovi gosti, klinci iz Dječjeg vrtića Smjehuljica. Vizualni doživljaj plesnih točaka dodatno su naglašavali svjetlosni efekti. Na kraju se kostimiranim plesačima pridružio i Djed Božićnjak koji je svim izvođačima podijelio slatkiše i božićne zvijezde.

Tekst i foto: Dražen Vađunec