FOTOGALERIJA Rapsodija ljepote i glamura na glazbenom festivalu u Domu za starije osobe

Jučer (četvrtak) održan je 16. po redu Festival pjevača '50+' kojeg organizira Dom za starije i nemoćne osobe Koprivnica i Klub za starije osobe Mariška


Autor: podravski.hr — 28.09.2018. / 11:35 Stil

Ljepotice zablistale sinoć na glazbenom festivalu

Jučer (četvrtak) održan je 16. po redu Festival pjevača ’50+’ kojeg organizira Dom za starije i nemoćne osobe Koprivnica i Klub za starije osobe Mariška.
Prva festivalska večer održana je u utorak, kad su nastupali pjevači iz Koprivničko-križevačke županije. Pobjednici su se plasirali u završnu večer na kojoj su sudjelovali uz pjevače iz osam domova za starije iz cijele Hrvatske, a pobjedu je odnio naš podravski pjevač Ivan Đopar iz Udruge umirovljenika iz Đurđevca koji je pjevao Oliverovu baladu ‘Vjeruj u ljubav’.
Publika je također birala svojeg favorita, a njima se najviše svidjela izvedba Zvonka Šilića i Božene Hundrić iz zagrebačkog Doma Sveta Ana koji su otpjevali skladbu ‘Neka cijeli ovaj svijet’. Drago Pocrnja iz Udruge umirovljenika Rasinja osvojio je treće mjesto žirija publike sa svojom izvedbom pjesme ‘Kad ja pođoh na bembašu’.
Nakon festivala svi okupljeni domaćini i gosti iz cijele Hrvatske družili su se na domjenku, a zabavljao ih je popularni pjevač Ivica Pepelko.
Osim raskošnih glasova naših umirovljenika, na Festivalu su zasjale i lijepe zaposlenice koprivničkog Doma za starije i Kluba Mariška koje se svake godine posebno urede za ovaj najvažniji događaj u Domu za starije u godini. Dapače, mišljenja smo da su ove godine zaista nadmašile same sebe, a vi bacite pogled na galeriju u nastavku i sami procijenite. (sm)

FOTO: NIKOLA WOLF