FOTOGALERIJA: Rapsodija sporta, rekreacije i druženja na obali Plitvice

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Najsportskija udruga u općini Martijanec zasigurno je ŠRU Sudovčina. Najviše muških članova trenira stolni tenis i igra Županijsku stolnotenisku ligu dok se žene bave elektronskim pikadom, kuglanjem na visećoj kuglani i stolnim nogometom.

– Svake godine za Dan državnosti organiziramo sportsko druženje na našim terenima tik uz rijeku Plitvicu. Uz financijsku pomoć Varaždinske županije i jednog međimurskog donatora koji želi ostati anoniman, uspjeli smo sagraditi nadstrešnicu veličine oko 100 metara kvadratnih. Tu je nekad bilo odlagalište smeća, a mi smo sve to očistili, kako bismo u ljetnim mjesecima mogli uživati u ovom prekrasnom krajoliku. Igramo odbojku na pijesku, mali nogomet, belot, pikado, viseću kuglanu, a djeca se kupaju u Plitvici – rekao je Stjepan Golubić, predsjednik ŠRU Sudovčina.

Već dvije godine ŠRU Sudovčina može se pohvaliti odazivom varaždinskog župana Radimira Čačića koji je ovom prigodom obećao pomoć županije u uređenju kupališta, pristupnog puta i nabavki sprava za vježbalište. Nadopunom ovih sadržaja omogućava se sljedeći cilj Udruge, a to je izgradnja kampa koji bi se trebao izgraditi sljedeće godine kada će ŠRU Sudovčina slaviti desetogodišnjicu djelovanja. (dv)

FOTO Dražen Vađunec

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI