FOTOGALERIJA: Rapsodija sporta, rekreacije i druženja na obali Plitvice

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Najsportskija udruga u općini Martijanec zasigurno je ŠRU Sudovčina. Najviše muških članova trenira stolni tenis i igra Županijsku stolnotenisku ligu dok se žene bave elektronskim pikadom, kuglanjem na visećoj kuglani i stolnim nogometom.

– Svake godine za Dan državnosti organiziramo sportsko druženje na našim terenima tik uz rijeku Plitvicu. Uz financijsku pomoć Varaždinske županije i jednog međimurskog donatora koji želi ostati anoniman, uspjeli smo sagraditi nadstrešnicu veličine oko 100 metara kvadratnih. Tu je nekad bilo odlagalište smeća, a mi smo sve to očistili, kako bismo u ljetnim mjesecima mogli uživati u ovom prekrasnom krajoliku. Igramo odbojku na pijesku, mali nogomet, belot, pikado, viseću kuglanu, a djeca se kupaju u Plitvici – rekao je Stjepan Golubić, predsjednik ŠRU Sudovčina.

Već dvije godine ŠRU Sudovčina može se pohvaliti odazivom varaždinskog župana Radimira Čačića koji je ovom prigodom obećao pomoć županije u uređenju kupališta, pristupnog puta i nabavki sprava za vježbalište. Nadopunom ovih sadržaja omogućava se sljedeći cilj Udruge, a to je izgradnja kampa koji bi se trebao izgraditi sljedeće godine kada će ŠRU Sudovčina slaviti desetogodišnjicu djelovanja. (dv)

FOTO Dražen Vađunec

  • Podijeli na društvenim mrežama
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
  • Najnovije vijesti
  • Više s weba

Upišite pojam koji želite pretraživati

  • Pročitaj sljedeće...

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI