FOTOGALERIJA Roditelji, tete i mališani oduševili na nastupu u povodu 35. godišnjice Tratinčica

Program je virtuozno i duhovito vodila Jasminka Doležal, ravnateljica Dječjeg vrtića Sunčana u Zagrebu i voditeljica dječjeg zbora Zagrebačkog kazališta mladih


Autor: podravski.hr — 10.11.2018. / 11:03 Stil

Dvorana Doma mladih u Koprivnici sinoć je bila pretijesna da primi sve koji su pohrili pogledati nastup vrtićkog Dječjeg zbora Tratinčice koji je proslavio 35. obljetnicu. Njihov jednoipolsatni nastup oplemenio je proslavu Dana grada Koprivnice.
Raskoš svojeg talenta i uigrane aranžmane i koreografiju pokazali su najmađi vrtićarci predvođeni tetom Gordanom Škundrić, voditeljicom Dječjeg zbora, te drugim tetama koje su nesebično pomagale kako bi obljetnica bila savršena.
Na pozornici Doma mladih nastupili su i nekadašnji članovi Dječjeg zbora Tratinčica koji su danas odrasli ljudi i čiji klinci u vrtiću nastavljaju tradiciju. Pridružila im se i nekadašnja marljiva pjevačica i plesačica u Tratinčicama, a danas ravnateljica Dječjeg vrtića Ida Šipek.
Program je virtuozno i duhovito vodila Jasminka Doležal, ravnateljica Dječjeg vrtića Sunčana u Zagrebu i voditeljica dječjeg zbora Zagrebačkog kazališta mladih. Njezin je suprug Mišo Doležal napisao brojne dječje skladbe.
Vrijednu obljetnicu Dječjeg zbora Tratinčica uveličao je i gradonačelnik Koprivnice Mišel Jakšić sa suradnicima.

FOTO: DUBRAVKO VUTUC