Iskusna menadžerica studente poučavala o tome kako biti uspješan u biznisu

Podravski list profile

U predavaonici Sveučilišta Sjever, Centra Koprivnica održano je gostujuće predavanje predsjednice uprave Carlsberga Croatia Helle M. Petersen. Šefica hrvatskog Carlsberga predstavila je ovu pivarsku kompaniju te održala predavanje na temu: 5 stvari koje će vam pomoći da budete uspješni u biznisu.

Helle M. Petersen, dodajmo, pridružila se Carlsbergu Croatia 2016. na poziciji predsjednice uprave Carlsberga Croatia i Carlsberga Hungary. U Hrvatsku je došla s pozicije potpredsjednice Komercijalnog i strateškog planiranja u Carlsbergu China. Helle u grupaciji Carlsberg radi već gotovo 20 godina, tijekom kojih je stekla višegodišnje iskustvo na različitim menadžerskim pozicijama. Tijekom svoje bogate karijere u grupaciji Carlsberg radila je u regijama Zapadne i Istočne Europe te u Aziji, u središnjem uredu, gdje je obavljala različite regionalne i lokalne funkcije.

U svojoj karijeri Helle je stekla široko internacionalno iskustvo te posjeduje bogato komercijalno znanje, a ima diplomu iz poslovne administracije i magisterij iz međunarodnog marketinga.

FOTO Dubravko Vutuc

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati.
Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. Pravila privatnosti