Vatrogasci pokazali kako nema straha za budućnost

Podravski list profile

U prostorijama društvenog doma u koprivničkom prigradskom naselju Herešin u subotu je održana 145. izvještajna skupština Dobrovoljnog vatrogasnog društva Koprivnica. Skupštinu je otvorio predsjednik DVD-a Nikola Sočev, izvješća i planove rada okupljenim članovima podnio je zapovjednik Danijel Matijaković, a voditelji skupštine Dragana Palvi Topalović i Danijel Topalović prezentirali su rezultate DVD-a te podnijeli financijsko izvješće za prošlu godinu. Subotnja skupština u Herešinu bila je zaista sadržajna i po pitanju priznanja i nagrada.

Brojnim članovima dodijeljena su priznanja i odlikovanja, a u društvo su primljeni i novi članovi. Posebno veseli podatak o izuzetnim rezultatima podmladka DVD-a na natjecanjima, tako da za budućnost DVD-a i dobrovoljnog vatrogastva u Koprivnici i okolici ne treba strahovati. Okupljenim članovima i uzvanicima obratili su se zamjenica koprivničkog gradonačelnika Ksenija Ostriž i zamjenik župana Ratimir Ljubić, a skupštinu su uveličali predsjednik županijske Vatrogasne zajednice Goran Matoničkin, dopredsjednik Ivan Matosović, predsjednik Vatrogasne zajednice Grada Koprivnice Ivan Golubić, zapovjednik Vatrogasne zajednice Grada Koprivnice Hrvoje Blažeković, zapovjednik Javne vatrogasne postrojbe Grada Koprivnice Marijan Kicivoj te vatrogasci i vatrogaskinje iz mnogobrojnih prijateljskih vatrogasnih društava.

U petak je u prostorijama DVD-a Željezničar održana i godišnja skupština tog koprivničkog dobrovoljnog vatrogasnog društva. Na skupštini su primljeni novi članovi i dodijeljena priznanja, a posebno je bilo zanimljivo što su tamošnji vatrogasci ispunili obećanje gradonačelniku Mišelu Jakšiću i darivali ga vatrogasnom uniformom.

FOTO Karlo Eisenbeisser

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati.
Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. Pravila privatnosti