FOTOGRAFIJE UŽASA Strašna prometna nesreća, poginuo otac (38) dvoje djece iz Podravine

Prema neslužbenim informacijama, motociklist je u stravičnom sudaru odmah podlegao ozljedama, a čini se kako i u osobnom automobilu ima ozlijeđenih


Autor: podravski.hr — 19.08.2018. / 14:56 Crna kronika

Užasne scene na mjestu prometne nesreće

Jedna je osoba na mjestu poginula u strašnoj prometnoj nesreći danas oko 14 sati u Drnju kod Koprivnice kad je vozač automobila (75), kako se čini, oduzeo prednost motociklistu.
Prema neslužbenim informacijama, motociklist (38) iz okolice Koprivnice, inače otac dvoje djece, u stravičnom je sudaru odmah podlegao ozljedama, a čini se kako i u osobnom automobilu ima ozlijeđenih. Navodno je riječ o suvozačici.
Policija trenutačno obavlja očevid. Vozač automobila navodno se državnom cestom vozio od Peteranca prema Drnju i skretao na sporednu cestu, a u tom času iz suprotnog smjera dojurio je motociklist. Prizori na mjestu nesreće doista su užasni: mrtvo tijelo nesretnog motociklista, smrskan motocikl, potpuno razbijena prednja vozačeva strana automobila.
Policija je oko 15 sati priopćila kako je “u mjestu Drnje u ulici Pemija došlo do do prometne nesreće između osobnog automobila marke Toyota koprivničkih registarskih oznaka kojim je upravljao 75- godišnji vozač i motocikla koprivničkih registarskih oznaka kojim je upravljala zasad nepoznata muška osoba, a koja je na mjestu događaja od zadobivenih ozljeda preminula. Za sav promet zatvorena je DC 41 u mjestu Drnje, a promet se preusmjerava obilazno preko odvojka ulice Pemija”.

FOTO: PODRAVSKI.HR