Ivina tajna: Čuvam svemirske nacrte za koje bi me odmah koknuli

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Ivu Jakupaka, poznatijeg po nadimku Srebrni, znaju svi Legrađani. I svi oni koji ga poznaju dobro su upućeni u njegovu strast kojom se zanima posljednjih 50 godina – istraživanjem neidentificiranih letećih objekata, odnosno NLO-a i svega što ima veze s misticizmom, ljudima nedokučivim i neshvatljivim pojavama i životom u drugim svjetovima. Pitali smo ga stoga što je sve naučio i spoznao kroz sve ove godine istraživanja svemira.  

Vanzemaljci mu podarili 2000 godina

– Ne želim vam otkriti koliko mi je poznato tehnoloških podataka iz našeg svemira. Ne želim špijune poput vas koji biste me iskoristili i spremili me u ludnicu – iznenadio nas je inače rječiti Srebrni koji s drugima rado dijeli svoje spoznaje, ali onda nam i otkrio dokud su došla njegova istraživanja te da je ovaj put riječ o životu ili smrti.

– Vanzemaljci su mi produžili život na preko 2000 godina, s time da sam zrakom svjetla dobio znanje koje trebam prenijeti čovječanstvu. Tako dugo trebam živjeti. Nisu važne moje sadašnje godine, nego zdrav razum. Kada bih vam otkrio neke tajne, pretvorio bih se u roba. Ja bih crknuo, a vi ostali. Jeste li vi svjesni da postoji svemirska genetika koju nitko od nas zemljana ne može shvatiti i nije joj ravan – veli Srebrni, a onda dodaje nešto još šokantnije:

Nacrti za antigravitacijske letjelice

– Znam princip gradnje svih devet tipova antigravitacijskih letjelica, no to vam nikako ne smijem otkriti. Vi biste onda zaradili na mom životu, a ja bih završio na groblju – veli Srebrni koji navodno nacrte gradnje svemirskih letjelica ima na papiru, ali ih nikome ne otkriva.

Dodao je da ovo vrijeme njega nikako ne može shvatiti, niti spoznati istinu. – Znate li tko je bio Albert Einstein? To je izvanzemaljac koji nas je posjetio. Poznajem mnoge izvanzemaljce, a neki su i ubijeni atomskom bombom na Hirošimi – otpravio nas je Srebrni uz napomenu da bi ga otkrivanje i samo jedne tajne gradnje antigravitacijske letjelice stajalo života.

FOTO Nikola Wolf

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI