FRONTALAN SUDAR Pijani vozač (31) skrenuo na lijevu stranu i izravno se sudario s drugim vozilom

Kako je vozač koji je skrivio prometu nesreću napuhao više od 1,50 promila, završio je na triježnjenju u prostorijama policije


Autor: podravski.hr — 01.03.2018. / 9:54 Crna kronika

Ilustracija / Snijeg otežava promet diljem županije

Tri su osobe ozlijeđene u teškom sudaru koji se dogodio sinoć oko 23 sata u Virju kod Đurđevca. Nesreća se dogodila kada je vozač golfa (31) upravljajući Novigradskom ulicom u smjeru Novigrada Podravskog, pod utjecajem alkohola od 1,51 promila, skrenuo na suprotnu stranu kolnika i izravno se sudario s mazdom kojom je njemu ususret upravljao 20-godišnjak.
Mladić zbog lošeg stanja ceste i snijega uz rub kolnika nije uspio ni izlijetanjem izbjeći izravni nalet golfa. U sudaru su se obojica vozača ozlijedila, kao i 20-godišnji mladić, suvozač iz golfa.
Na mjesto nesreće stigla je ekipa Hitne pomoći iz Đurđevca, a trojac ozlijeđen u nesreći ubrzo je prebačen u koprivničku Opću bolnicu na pregled. Nakon prihvata na Hitnoj, utvrđene su im lakše tjelesne ozljede. Kako je vozač koji je skrivio prometu nesreću napuhao više od 1,50 promila, završio je na triježnjenju u prostorijama policije.
– Nakon zadržavanja do otriježnjenja, protiv vozača golfa podnijeli smo optužni prijedlog – rekao je danas glasnogovornik PU koprivničko-križevačke Dražen Laljek. (ke)
FOTO: ILUSTRACIJA