Future Hub kreće s novim obrazovnim programima

Ovaj mjesec iz Future Huba Križevci započeli su s novim obrazovnim programima. Konkretno, s osnovama web-programiranja, modernom fizikom Svemira i Radionice elektrotehnike koje su namijenjene učenicima viših razreda osnovne škole.

Svatko zainteresiran može se prijaviti na službenim stranicama Centra obrazovanja Future Hub Križevci, a predavanja počinu ovaj tjedan. Dok su radionice elektrotehnike namijenjene samim osnovama struke, serija predavanja moderna fizika Svemira otvoren je za sve koji se žele upoznati s temama specijalne i opće teorije relativnosti, te njihovom primjenom na opis gibanja nebeskih tijela, crnim rupama i evoluciju Svemira.

Na radionicama web-programiranja učit će o osnovnim konceptima weba, glavnim web-tehnologijama, kao što su HTML, CSS i JavaScript pomoću kojih će izraditi funkcionalne internetske stranice.

Foto: Future Hub Križevci

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI