Future Hub: Kreću s novim obrazovnim programima

Ovaj mjesec iz Future Huba Križevci započeli su s novim obrazovnim programima. Konkretno, s osnovama web-programiranja, modernom fizikom Svemira i Radionice elektrotehnike koje su namijenjene učenicima viših razreda osnovne škole. Svatko zainteresiran može se prijaviti na službenim stranicama Centra obrazovanja Future Hub Križevci, a predavanja počinu ovaj tjedan.

Dok su radionice elektrotehnike namijenjene samim osnovama struke, serija predavanja moderna fizika Svemira otvoren je za sve koji se žele upoznati s temama specijalne i opće teorije relativnosti, te njihovom primjenom na opis gibanja nebeskih tijela, crnim rupama i evoluciju Svemira. Na radionicama web-programiranja učit će o osnovnim konceptima weba, glavnim web-tehnologijama, kao što su HTML, CSS i JavaScript pomoću kojih će izraditi funkcionalne internetske stranice.

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI