ŠUŠKA SE Pripadnici Neretvanske skupine nagovaraju Mršića da preuzme SDP? Sve je moguće…

Zvonimir Mršić bio je jedan od najozbiljnijih kandidata za preuzimanje SDP-a nakon što se Zoran Milanović odlučio povući s vrha stranke


Autor: podravski.hr — 28.11.2018. / 15:36 Aktualno

Zvonimir Mršić i Mišel Jakšić na svečanosti u povodu Dana grada

Vraća li se to Zvonimir Mršić na velika vrata u politiku? Ako je suditi po današnjem pisanju Novog lista, čini se da tu ima i dima i vatre.
Riječki dnevni list objavio je kako su se članovi Neretvanske skupine u kojoj je desetak SDP-ovih gradonačelnika i načelnika našli na kavi s Mršićem u Koprivnici nakon svečanosti u povodu Dana grada. Istaknuti pripadnik Neretvanske skupine koja traži rješenje za golemu krizu koja trese SDP je i gradonačelnik Koprivnice Mišel Jakšić.
“Zato je spomenuti Mršićev susret s ‘neretvancima’, a još više informacija da su tada dogovorili i nastavak razgovora u Zagrebu, zaintrigirao SDP-ovce koji su s tim upoznati. Ipak, Mršić tvrdi da nije dogovorio novu kavu s kolegama iz SDP-a”, piše Novi list
– Ne, kako bih među 300 ljudi dogovarao sastanke. Sreo sam se s njima na domjenku povodom Dana grada, ali i s brojnim drugima – kazao je Mršić riječkom dnevniku.
Gradonačelnik Koprivnice Mišel Jakšić danas nije želio komentirati tekst u Novom listu i spekulacije o mogućem Mršićevu povratku. Njegova kratka izjava bila je na tragu one koju je drugi čovjek SDP-a Zlatko Komadina dao riječkim novinarima – o stranci u stranci.
Zvonimir Mršić bio je jedan od najozbiljnijih kandidata za preuzimanje SDP-a nakon što se Zoran Milanović odlučio povući s vrha stranke. No, on je izabrao menadžersku karijeru te je nakon smjene u Podravki prešao u Agrokor. (rm)

Mršić i istaknuti zagorski SDP-ovac Siniša Hajdaš-Dončić na svečanosti u Koprivnici

FOTO: DUBRAVKO VUTUC