Gerontodomaćice će se naučiti služiti računalima

Mirjana Jerbić, ravnateljica Gradskog društva Crvenog križa Ludbreg, i Danijel Dugina, privremeni ravnatelj Učilišta Podravina iz Đurđevca, potpisali su ugovor o osposobljavanju žena zaposlenih u projektu Zaželi II’ Pomažemo sebi – pomažemo drugima’.

Đurđevačko Učilište će tako osposobiti 20 žena za računalne Ecdl operatere. Program će trajati 155 sati, a namijenjen je osobama koje nemaju nikakvih znanja o računalima kako bi se, između ostaloga, naučile služiti internetom.

Ženama će se time omogućiti stjecanje novih znanja i sposobnosti kako bi postale konkurentnije na tržištu rada i nakon provedbe projekta, dok im je zapošljavanje u okviru projekta Zaželi II osiguralo socijalnu uključenost, društvenu povezanost, financijsku neovisnost i povećanu razinu motiviranosti za daljnji rad i učenje.

Osposobljavanje će početi 1. travnja ove godine.

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI