GLAMUROZNA PREMIJERA Pogledajte tko je sve stigao na otvorenje kazališne sezone u Ludensu u Koprivnici

Nakon koprivničke premijere, izvedba ove predstave bit će i u Karlovcu 29. rujna, te u Zagrebu 30. rujna


Autor: podravski.hr — 28.09.2018. / 9:04 Stil

Brodolomke, zanimljiva tragikomična priča o četiri žene, koju nam na daske koje život znače donose koprivnički Ludens teatar i Kazalište Moruzgva, otvorile su sinoć novu kazališnu sezonu u Koprivnici.
Ludens za sutra, u četvrtak, s početkom u 20 sati, najavljuje veliku hrvatsku premijeru ove predstave čiji je redatelj Glumačka postava je impresivna, akterice su Ecija Ojdanić, Anita Matić Delić, Daria Lorenci Flatz i Sanja Milardović, dok će im se pridružiti i Luka Petrušić.
Na premijeru kazališne predstave i after party pohitale su mnoge poznate osobe koje su uživale u izvedbi nadahnutih glumica i jednoga glumca. Tekst autorice Ane Maras Harmander tragikomična je priča o četiri potpuno različite žene koje povezane zajedničkom ovisnošću kreću u borbu protiv iste, te na dirljiv i humorističan način publiku vode na putovanje o prihvaćanju, razumijevanju, prijateljstvu i oprostu.
Nakon koprivničke premijere, izvedba ove predstave bit će i u Karlovcu 29. rujna, te u Zagrebu 30. rujna.
– Ovo nam je 12 kazališna sezona u Koprivnici i vjerujemo da će nova predstava privući mnogo novih lica u koprivnički Dom mladih – kažu iz Ludensa.

FOTO: NIKOLA WOLF