Gledite ga kak’ spi za šankom i setite se kak je to negda bil lepi dečko…

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Na ribičkom natjecanju, pogotovo ak je ležernijeg tipa, ima tri vrste ekipi i ribiči. Vrsta ribiča se deli prema odnosu spram same ribičije. Prva vrsta ribiči je ona koje takvo natjecanje shvaća daleko preozbiljno.

Dok drugi pijedo i jedo po bajtami, te ribiči stalno prihranjuju, prefilevaju, piju soka, strašno im smeta ako nešče glasno govori kraj vode. On pomno čita pravila i saki čas zove predsednika društva s primjedbom na druge ribiči, koji se po njegovom ne ponašajo dosta ozbiljno.

Takvemi ribiči se si smejo, a dok osvoji zlatno medaljo on z njom paradera kod je pobedil na olimpijadi, i celi dna hoda z njom oko vrata i kaže jo ljudima, dok mu nešče pijani kolajno ne hiti v vodo.

Druga vrsta ribiči so oni kaj već v petek podvečer opće ne znajo zakaj su tu, koja je ovo voda i koji se zgube na jezeru, jer nisu sigurni gde je njihovo mesto i s kem so v ekipi.

Te ribiči najveći su neprijatelji prve vrste, a da to niti ne znajo. Oni dok dojdu v posjet ovim superdisciplineranim ribičima nastane kaos. Inače, njima je glavna fora drkati po flaksu, ne doslovno, neg onak malo ga zmrdati kaj zazvoni alarm, a onda dok of savjesni ribič zleti z bajte, jako se smejati kaj ga je zajebal.

Na glasno smejanje, prtlanje po priboru, a radi se o dva glavna smrtna greha, ovi pijani ribiči na se to dodaju pikanterije kao što su popletanje po štapi dok ide pišat, a tu tjelesnu funkciju ovi veseli pijanci većinom obavlaju naočigled sviju i puno put po ležaljki kojo so ne vidli. Treća vrsta ribiči je mešavina ovo dvoje i daleko najgorša vrsta.

To so vam oni ribiči koji dojdo v punoj spremi, postavljajo zajebana pitanja organizatorima, prave se da brinu o dobrobiti ribe i počno sasvim ozbiljno loviti, ali nemro odoleti rakiji.

Tužno je gledati njihovo propadanje koje ih od odlikaša pomalo vodi do ponavlača, a tom vam je slično kaj dok gledite nekakvog pijanca koji spi za šankom i setite se kak je to negda bil lepi dečko, koji je imal strašnog pasa i osječaj za igro, ali ne i za umjereno uživanje za opijatima. Zato vam je bole biti štreber ili mangup nek propali talent.

FOTO Ilustracija

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI