Gledite ga kak’ spi za šankom i setite se kak je to negda bil lepi dečko…

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Na ribičkom natjecanju, pogotovo ak je ležernijeg tipa, ima tri vrste ekipi i ribiči. Vrsta ribiča se deli prema odnosu spram same ribičije. Prva vrsta ribiči je ona koje takvo natjecanje shvaća daleko preozbiljno.

Dok drugi pijedo i jedo po bajtami, te ribiči stalno prihranjuju, prefilevaju, piju soka, strašno im smeta ako nešče glasno govori kraj vode. On pomno čita pravila i saki čas zove predsednika društva s primjedbom na druge ribiči, koji se po njegovom ne ponašajo dosta ozbiljno.

Takvemi ribiči se si smejo, a dok osvoji zlatno medaljo on z njom paradera kod je pobedil na olimpijadi, i celi dna hoda z njom oko vrata i kaže jo ljudima, dok mu nešče pijani kolajno ne hiti v vodo.

Druga vrsta ribiči so oni kaj već v petek podvečer opće ne znajo zakaj su tu, koja je ovo voda i koji se zgube na jezeru, jer nisu sigurni gde je njihovo mesto i s kem so v ekipi.

Te ribiči najveći su neprijatelji prve vrste, a da to niti ne znajo. Oni dok dojdu v posjet ovim superdisciplineranim ribičima nastane kaos. Inače, njima je glavna fora drkati po flaksu, ne doslovno, neg onak malo ga zmrdati kaj zazvoni alarm, a onda dok of savjesni ribič zleti z bajte, jako se smejati kaj ga je zajebal.

Na glasno smejanje, prtlanje po priboru, a radi se o dva glavna smrtna greha, ovi pijani ribiči na se to dodaju pikanterije kao što su popletanje po štapi dok ide pišat, a tu tjelesnu funkciju ovi veseli pijanci većinom obavlaju naočigled sviju i puno put po ležaljki kojo so ne vidli. Treća vrsta ribiči je mešavina ovo dvoje i daleko najgorša vrsta.

To so vam oni ribiči koji dojdo v punoj spremi, postavljajo zajebana pitanja organizatorima, prave se da brinu o dobrobiti ribe i počno sasvim ozbiljno loviti, ali nemro odoleti rakiji.

Tužno je gledati njihovo propadanje koje ih od odlikaša pomalo vodi do ponavlača, a tom vam je slično kaj dok gledite nekakvog pijanca koji spi za šankom i setite se kak je to negda bil lepi dečko, koji je imal strašnog pasa i osječaj za igro, ali ne i za umjereno uživanje za opijatima. Zato vam je bole biti štreber ili mangup nek propali talent.

FOTO Ilustracija

  • Podijeli na društvenim mrežama
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
  • Najnovije vijesti
  • Više s weba

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI