Gorivo u Mađarskoj čak 3 kune jeftinije, na tanku ušteda 160 kuna!

Cijene goriva u susjednoj nam mađarskoj čak su tri kune jeftinije po litri nego li u Hrvatskoj. Mađarski premijer Viktor Orban odlučio je u veljači zamrznuti tamošnje cijene, ne samo goriva nego i nekih esencijalnih prehrambenih namirnica. Ovo je važna vijest i informacija za sve one koji žive blizu granice, od kojih su neki već napravili i vlastitu računicu.

-Na punom tanku dizela u susjednoj mađarskoj mogu uštedjeti oko 160 kuna, a ako odem i po špeceraj to je još sigurnih 200 do 300 kuna uštede na veću kupovinu – priča nam jedan čitatelj kojemu za to nije problem potegnuti 30-ak kilometara do “susjednog” Berzenca pa i dalje.

Gorivo je tako u mađarskoj nedavno bilo iznad 10 kuna, no kako s vremenom slabi mađarska forinta prema hrvatskoj kuni danas tamo možete točiti litru dizela i po 9,20 kuna! Eurodizel je od danas u Hrvatskoj, uz zamrzavanje cijene i uz Vladinu intervenciju, od 12,51 do 12,53 kune, a premium dizel čak i do 13,86 kuna! Eurosuper 95 od 12,18 kuna do plus verzije za 12,72. Plavi dizel od danas košta 8,03 kune!

Zbog najave poskupljenja goriva jučer je u cijeloj Hrvatskoj bio pravi “kolaps” na benzinskim postajama koje su brzo ostajale bez goriva. Redovi su i u Koprivnici bili poduži sve do kasnih noćnih sati.

Kakve su cijene goriva danas na crpkama u hrvatskoj pogledajte OVDJE!

Kakve su cijene na postajama u Mađarskoj pogledajte OVDJE!.

Podravski je istražio i o cijenama u shoppingu u susjednoj Mađarskoj, pogledajte na linku…

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI