Gospođi Veri omogućen priključak struje – imat će topao i siguran Božić

Nakon što je Podravski list objavio priču o gospođi Veri Pajor, ljudi su ponovo pokazali koliko imaju veliko srce i brže – bolje priskočili u pomoć kako god su mogli.

Sredstvima Centra za socijalnu skrb Križevci, Grada Križevaca, nezavisnih vijećnika i donacijama građana gospođi Veri omogućen je prijeko potreban priključak struje.

Gospođa Vera dobila je najljepši božićni poklon.

Podsjetimo, gospođa Vera živi u Donjoj Brckovčini te je do sada živjela bez struje i vode. Dobivala je 920 kuna socijalne pomoći no svi znamo kako je to daleko od dovoljnog za osnovne potrepštine pa je gospođa Vera ovisila o drugim ljudima i pomoći svojih dobrih susjeda.

U akciji prikupljanja novaca Centar za socijalnu skrb Križevci osigurao je 2.500,00 kuna pomoći, Grad Križevci je osigurao 1.000,00 kuna kroz jednokratnu naknadu, nezavisni vijećnici su donirali 600,00 kuna dok su građani prikupili 3.800,00 kuna.

Još jednom smo pokazali kako i mala pomoć znači puno jer će zahvaljujući dobrim ljudima gospođa Vera sada imati ljepši i topliji Božić kakav svatko zaslužuje.

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI