Gotove koprivničke urbane vile: “Naša borba s kupnjom stana trajala je šest godina!”

U koprivničku urbanu vilu Cvjetna doselili su se prvi stanari, a Ksenija Ostriž, zamjenica gradonačelnika, svečano je predala ključeve novog stana. Do sada su potpisana četiri predugovora, dok se realizacija ostala dva očekuje do proljeća iduće godine.

– Nakon izgrađene urbane vile, kuće sa šest stanova, u tijeku je nekoliko izgradnji osobnih kuća poticanih putem stanogradnje za mlade obitelji po povlaštenim uvjetima, s obzirom na broj djece, zanimanje i stupanj spreme – rekla je Ksenija Ostriž, zamjenica gradonačelnika.

Obitelj Grgačić, Sabina i Ivan, istaknuli su kako su kupnjom ovog stana dobili manju kuću, s obzirom na sve što ona ima.

– Naša borba s kupnjom stana trajala je pet do šest godina. Nakon svih razmotrenih ponuda, program APOS bio je definitivno najbolji i najjeftiniji. Prvenstveno tu mislim na pomoć Agencije kod stvaranja kreditne sposobnosti, a samim time smo dobili i bolje uvjete kod podizanja kredita – rekao je Ivan Grgačić.

Prema riječima Martine Alihodžić, ravnateljice APOS-a, u gradu Koprivnici po tom programu izgrađena su 83 stana. Novoizgrađena kuća sa šest stanova je u naselju Cvjetna u Ulici Ruđera Boškovića bb. Stanovi su trosobni, troiposobni te četverosobni od 77,67 do 106, 26 četvornih metara. Svaki ima spremište, parkirno mjesto i vrt. Urbana vila ima podno grijanje, regulaciju temperature zraka u svakoj prostoriji zasebno, kvalitetnu sanitariju, klizne stijene te pet godina jamstva.

FOTO Grad Koprivnica

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI