Grad će financirati nabavu radnih bilježnica i materijala za školarce

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Đurđevački gradski vijećnici sutra, u četvrtak će donijeti odluku prema kojoj će grad i u novoj  školskoj godini financirati nabavu radnih bilježnica i materijala za školarce sa svog područja, a za tu potporu u gradskom je proračunu osigurano 500.000 kuna. To znači da će grad pokriti ostale troškove koji uključuju radne bilježnice, likovne mape i pribor za tehnički, što će po učeniku iznositi 500 kuna.

Učenicima Odjela za djecu s teškoćama u razvoju i srednjoškolcima nabava udžbenika sufinancirat će se s 500 kuna. Udžbenici, radne bilježnice i radni materijali učenike osnovnoškolce dočekat će u školi na klupama tako da roditelji ne moraju posebno naručivati radne bilježnice i materijale. Roditelji srednjoškolaca i učenika Odjela za djecu s teškoćama kao i dosad će u gradsku upravu podnositi zahtjeve za sufinanciranje nabave udžbenika.

Već tradicionalno prvog školskog dana grad će razveseliti prvašiće novim pernicama kako bi im se uljepšao početak školovanja.

FOTO Danijel Domišljanović

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI