Grad daje stipendije za deficitarna zanimanja, pogledajte koja…

Gradonačelnik Križevaca Mario Rajn donio je Odluku o raspisivanju Javnog natječaja za dodjelu stipendija studentima s područja grada Križevaca koji se obrazuju za deficitarna zanimanja u ak. god. 2021./2022.

Temeljem podataka Hrvatskoga zavoda za zapošljavanje, Područnog ureda Križevci i slijedom Preporuka za obrazovnu upisnu politiku i politiku stipendiranja, kao i informacija od poslodavaca, određena su deficitarna zanimanja na području Grada Križevaca. U akademskoj 2021./2022. godini to su: stručni studij – stručni prvostupnik inženjer elektrotehnike, građevinarstva, strojarstva, poslovne informatike i sestrinstva; sveučilišni studij – sveučilišni prvostupnik informatike, inženjer građevinarstva, elektrotehnike i informacijske tehnologije, energetske učinkovitosti i obnovljivih izvora, strojarstva, doktor dentalne medicine i medicine, zatim magistar edukacijske rehabilitacije, elektrotehnike i informacijske tehnologije, građevinarstva, strojarstva, logopedije, ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja, farmacije, edukacije fizike, edukacije matematike.

Natječajni rok za zaprimanje prijava je 19. listopada, a sve dodatne informacije nalaze se na službenim stranicama Grada.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI