Grad financira učenicima: Radni materijal i bon za školski pribor

Grad Ludbreg i ove će godine financirati kupnju radnog materijala za učenike Osnovne škole Ludbreg. Kao i prošlih godina, za učenike osnovne škole osigurat će se i bon od 100 kuna koji će učenici moći iskoristiti za kupnju školskog pribora u jednoj od ludbreških knjižara.

– Grad Ludbreg već godinama pomaže kod nabavke školskih materijala. Svjesni smo značaja obrazovanja i kao jedinica lokalne samouprave želimo biti podrška u tom segmentu. Ovih dana aktivno radimo i na projektu kreiranja Ludbrega kao obrazovnog centra jer je naša želja biti centar izvrsnosti upravo u obrazovanju. Kroz projekt na kojem radimo postali bismo regionalni centar, a baza bi nam bilo STEM područje jer vjerujemo da upravo na taj način našoj djeci možemo omogućiti ravnopravan obrazovni početak – kazao je gradonačelnik Dubravko Bilić.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI