Grad Koprivnica potpisao je Ugovor s novim investitorom u poslovnoj zoni “Dravska”

Trgovačko društvo AUTO BUŠNJA d.o.o. danas, 22. prosinca, potpisalo je s Gradom Koprivnicom Ugovor o osnivanju prava građenja temeljem Javnog natječaja za prodaju zemljišta/osnivanje prava građenja u Poslovnim zonama „Dravska“ i „Radnička“ donesenog na temelju Programa olakšica investitorima  u poduzetničkim zonama DRAVSKA i RADNIČKA.

Taj Program  predstavlja skup mjera usmjerenih jačanju i poticanju gospodarskog razvoja i poduzetničkih aktivnosti te pružanju određenih pogodnosti radi privlačenja ulaganja i otvaranja novih radnih mjesta na području Grada Koprivnice.

Današnjim potpisivanjem Ugovora, koji je u ime Grada Koprivnice potpisao gradonačelnik Mišel Jakšić, omogućen je daljnji razvoj trgovačkog društva AUTO BUŠNJA d.o.o.  koje će u poslovnoj zoni „Dravska“ izgraditi poslovno skladišnu građevinu u kojoj će obavljati poslove održavanja motornih vozila.

Osim gradonačelnika i Borisa Bušnje, potpisnika Ugovora, u ime Grada Koprivnice prisustvovale su i voditeljica Odsjeka za gospodarstvo Jasmina Stričević te voditeljica Odsjeka za upravljanje nekretninama Đenis Sambol.

Ovim programom će se poduzetnicima koji ulažu u poduzetničke zone Grada pružiti niz pogodnosti i olakšica za realizaciju poduzetničkog projekta. Obuhvaćene su, osim postojećih pogodnosti vezanih uz kupoprodaju zemljišta i komunalnu naknadu, pogodnosti vezane uz  komunalni doprinos koje su  prilagođene  željenom pravcu razvoja gospodarstva i pogodnosti vezane uz osnivanje prava građenja. 

Time se poduzetnicima, uz kupnju zemljišta u poduzetničkoj zoni, omogućuje i realizacija izgradnje poslovnog objekta putem osnivanja prava građenja, izvijestili su iz Grada Koprivnice.

FOTO Grad Koprivnica

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI