Grad Križevci poziva sve u pomoć: Zajednički sadimo stabla za zelenije Križevce

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Grad Križevci u suradnji s Komunalnim poduzećem d.o.o. Križevci nastavlja s akcijom sadnje stabala i poziva sve građane da daju svoj doprinos u subotu, 6. ožujka u 10,00 sati kod sportske dvorane Osnovne škole Ljudevita Modeca u Potočkoj ulici.

Grad Križevci osigurat će sadnice koje će se saditi u sklopu nacionalne
kampanje „Tjedan kolektivne sadnje stabala u Hrvatskoj 2021.“ koju organizira Udruga „Zasadi stablo, ne budi panj“.

Grad Križevci ovu akciju provodi od 2018. godine, iako ona zbog lockdowna prošle godine nije mogla biti provedena. Međutim, u dvije godine uspješnog provođenja akcije posađeno je 66 novih stabala na području Križevaca.

U sadnji su doprinos dali brojni građani, i veliki i mali pa stoga Grad Križevci i ovoga puta poziva sve zainteresirane građane, škole i udruge da se uključe i u ovogodišnju akciju.

S obzirom na epidemiološke mjere, svoj dolazak potrebno je najaviti do 5. ožujka 2021. na e-mail jelena.jakara@krizevci.hr ili na broj 628-937. Potrebno je donijeti svoj alat i rukavice no ako ga netko nema moći će ga posuditi na lokaciji.

Svoj doprinos uvijek možete dati i sadnjom stabala na svojim privatnim površinama i tako grad učiniti još zelenijim.

Fotografije sadnje u vlastitom aranžmanu možete dostavljati koordinatoru
akcije Gradu Križevcima putem e-maila jelena.jakara@krizevci.hr.

Sva zasađena područja u RH će se i digitalno kartografski vizualizirati na poveznici.

FOTO Grad Križevci

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI