Grad Križevci prikuplja građevinski materijal za pomoć potresom pogođenim područjima

Stožer civilne zaštite Grada Križevaca uključio se u humanitarnu pomoć za stradale u potresu te poziva sve građane koji žele pomoći da se uključe u akciju prikupljanja građevinskog materijala.

Prema informacijama s pogođenih područja hrane, odjeće i higijenskih potrepština ima dovoljno, a najpotrebniji je građevinski materijal zbog velikih materijalnih šteta kako bi se sanirali stradali objekti.

Svi koji žele pomoći na taj način mogu u križevačkim trgovinama građevinskog materijala Poljocentar d.o.o. (Ulica Nikole Tesle 4, osoba zadužena za prikupljanje Goran Klauda – kontakt broj 098207452) i IMV-trgovina d.o.o. (Bjelovarska ulica 5, osoba zadužena za prikupljanje Đuro Vuković – kontakt broj 098303563) uplatiti određeni iznos kojim će se potom kupiti građevinski materijal i prevesti do stradalih područja.

Ako građani kod kuće imaju građevinskog materijala koji im ne treba, poput crijepova, cigle, greda, letvi i žele ga donirati mogu se javiti na broj 681-555.

Grad Križevci izdvojio je 75 tisuća kuna za pomoć područjima pogođenima potresom te se zahvaljuje svima koji su sudjelovali i svim građanima koji se stalno javljaju s upitima oko toga kako mogu pomoći.

FOTO Ilustracija

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI