Grad Ludbreg dobitnik prestižne nagrade ‘Stvaratelji za stoljeća’

Grad Ludbreg jedan je od dobitnika nagrade ‘Stvaratelji za stoljeća’ koju je primio na nedavno održanom 7. po redu Regionalnom summitu poduzetnika srednje i jugoistočne Europe ‘300 Najboljih’.

Summit se održao u Dubrovniku te je okupio 110 sudionika iz sedam zemalja. Paralelno sa summitom poduzetnika održane su i svečanosti dodjele nagrada i priznanja za doprinos razvoju poduzetništva na području srednje i jugoistočne Europe ‘Stvaratelji za stoljeća’ te internacionalnih nagrada i priznanja za zajednice i institucije za kreiranje dobrog ambijenta za razvoj poduzetništva u srednjoj i jugoistočnoj Europi ‘Globallocal’ za 2020. godinu. Osnovni cilj Projekta ‘Stvaratelji za stoljeća’ je javno odavanje priznanja najzaslužnijim osobama, organizacijama i institucijama za doprinos razvoju poduzetništva u srednjoj i jugoistočnoj Europi, kao i usmjeravanje pažnje šire javnosti na velike vizionare i lidere sutrašnjice.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI