Grad otkupio aplikaciju za 25.000 kuna: Maturanti sad mogu vježbati testove mature

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Grad Koprivnica je otkupio licence za korištenje aplikacije ePriprema za državnu i probnu maturu za sve maturante i profesore srednjih škola s područja grada Koprivnice.

-Aplikaciju će moći koristiti svi koji se besplatno registriraju na web stranici Educiraj Me, a nakon registracije o tome obavijeste odgovorne osobe u školi koju polaze. Ista će se moći koristiti bilo kada, bilo gdje, na različitim uređajima (računalo, mobitel ili tablet), neograničen broj puta i to do kraja školske godine 2020./2021. odnosno do 31. kolovoza godine – priopćili su u Gradu i dodali:

-Aplikacija omogućava našim maturanticama i maturantima da rade i vježbaju na testovima državnih matura od 2014. godine do danas i to A i B razinu za obvezne i izborne predmete. Vrijednost aplikacije je 25 tisuća kuna. Ovo je svojevrsni polog razvoja i rasta znanja mladih koji će stvarati svoj život i poslovne karijere u našoj Koprivnici – rekao je gradonačelnik Mišel Jakšić.

Aplikacija korisnicima omogućava rješavanje ispita u obliku interaktivnih kvizova te kroz jednostavan pristup učenju i testiranju simulira stvarnu državnu maturu koja je preduvjet za upis na željeni studij.

FOTO Ilustracija

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI