Grad raspisao natječaj za projekte i programe, daju do 30.000 kuna!

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Gradska uprava objavila je natječaj za dodjelu financijskih potpora za sufinanciranje projekata i programa organizacija civilnog društva odnosno udruga u 2020. godini.

Udruge svoje prijave mogu podnijeti za programe i projekte. Programi moraju biti opsežnije građe, uključivati aktivnosti s većim brojem korisnika te se moraju provoditi većinom na području grada Ludbrega, a u manjoj mjeri na području Varaždinske županije, Republike Hrvatske i u inozemstvu.

Trajanje programa može biti najdulje 12 mjeseci, zaključno do 31. prosinca 2020. godine. Najmanji iznos koji se može odobriti za projekte iznosi 1000 kuna, a najveći 3000 kuna. Za programe najmanji iznos koji se može odobriti iznosi 3000 kuna, a najveći 30.000 kuna. Rok za podnošenje prijava je do 8. veljače.

FOTO Ilustracija

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI