Građani nepažnjom izazvali četiri požara

Policija je upravo izvijestila kako su jučer izbila četiri nova požara, opet, kako se čini nepažnjom građana.

-Između 10 i 13.30 sati na neutvrđen način izbio je požar na otvorenom prostoru uz rijeku Dravu nedaleko Sigeca. U požaru je izgorjelo oko 20 hektara suhe trave i niskog raslinja. Požar su ugasili vatrogasci JVP-a Koprivnica te DVD-a Sigetec, Peteranec, Torčec i Koprivnički Bregi. Policija provodi kriminalističko istraživanje – navode i dodaju:

-Oko 10.25 sati u mjestu Deklešanec 66-godišnjakinja je na oranici palila suho granje te se požar proširio na susjedne parcele. Požar su ugasili vatrogasci te nije nastupila materijalna šteta. Također, oko 11.30 sati u Kostanjevcu Riječkom 70-godišnjak je palio suho raslinje te se požar proširio na susjednu parcelu. Požar su ugasili vatrogasci te nije nastupila materijalna šteta.

Četvrti je bio oko 13.40 sati u mjestu Severovci 33-godišnjakinja je spaljivala suho granje te je u požaru izgorjela suha trava i nisko raslinje. Požar su ugasili vatrogasci te nije nastupila materijalna šteta.

Foto ilustracija

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI