Građani upozoravaju: Na sajmištu i Bašči nema koševa, a wc je zaključan

Na Sajmištu i Bašči u Koprivnici nije postavljen niti jedan koš za otpad. Na taj problem učestalo upozoravaju građani koji često šeću tim dijelom grada i stalno nailaze na otpad bačen uz šetnice. Upravo zbog tog taj inače vrlo lijepi dio grada, kojeg građani koriste za šetnju po prirodi često je zagađen raznim smećem.

Ova priča objavljena je u tiskanom izdanju Podravskog lista…

– Nepojmljivo je da nam Sajmištu i Bašči nema nijednog koša za otpad. Ima nas dosta koji na tom prostoru šećemo pse, a tu se znaju družiti i mladi građani pa nas ni ne čudi što svako malo tu niknu manje hrpe otpada. Postavljanje koševa nije velika investicija i žalosno je što se Grad nije pobrinuo za njihovo postavljanje – kažu ogorčeni građani.

Dva eko WC-a koja su postavljena na tom prostoru, dodaju građani, ne mogu se koristiti jer su na vratima postavljeni lokoti.

– Ne razumijemo koja je svrha tih eko WC-a ako ih se ne može koristiti. Bolje da ih onda nisu ni postavili – ističu ogorčeni građani.

U gradskoj upravi ističu kako su koševi za otpad postavljeni uz Sajmišnu ulicu.

– Dodatni koševi za otpad ove će godine biti postavljeni uz park za pse na Sajmištu – dodaju u gradskoj upravi.

U Komunalcu, pak, kažu kako eko WC-i nisu u njihovu vlasništvu niti su ih postavili.

– Eko WC-i postavljeni su u sklopu drive-in punkta za testiranje građana na koronavirus. Sanitarni čvor u sklopu objekta na Sajmištu radi ponedjeljkom tijekom radnog vremena Sajmišta – dodaju u Komunalcu.

FOTO Nikola Wolf

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI