Grade se mostovi na istočnoj gradskoj obilaznici

Na istočnoj obilaznici Đurđevca, u predjelima Kopčice i Sečice, u tijeku su radovi na izgradnji mostova kojima će se riješiti problem teretnog prometa kroz grad. Vrijednost radova je 1,6 milijuna kuna, a dio troškova će sufinancirati Hrvatske vode. Izgradnja mostova nužna je kako bi se nova poduzetnička zona na izlazu iz Đurđevca prema Pitomači povezala s budućom trasom obilaznice kojom će stvoriti uvjeti da se teretni promet ne odvija kroz grad. Svi radovi na izgradnji mostova bit će završeni u travnju, a nakon toga u planu je gradske uprave gradnja prilaznih putova te daljnje uređenje ceste koja će izbiti na izlaz iz Đurđevca prema Ferdinandovcu.    

– Izgradnja mostova na istočnoj obilaznici grada preduvjet je da se teretni prometa preusmjeri i s gradskih ulica i dodatno poveća prometna sigurnost – navode u gradskoj upravi.

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI